Супи

Ароматна супа от манатарки

250гр - 6.50лв
Телешко варено

250гр - 6.80лв
Шкембе чорба

250гр - 4.90лв
Таратор

250гр - 3.20лв
Супа на деня

250гр - 4.50лв